cuti :'(

Assalamualaikum wbt..

tinggal sehari je lagi cuti,urm..seriously cuti  dihabiskan dgn pkara2 yg x bfaedah n langsung x produktif ,huh -.-as expected la kan,bwak blik buku bertimbun2 pun,satu chapter pn x sempat hbis...klu difikirkan balik,ape yg aq dah buat slama sminggu kat kelantan ni?
http://www.smileycodes.info
klu nk listkan,ape lah sgt ,tdur,mkan bngun je kott..-.-
pape pun smlam aq masak roasted blackpepper chicken ..sedappp ;)
dah boley kahwin ni ..:3
http://www.smileycodes.info

btw,aq ade bli komik baruu..besst :3 comel lak tuu..n kelakar :D
ahh lupe,thanks pak najib sbb bg BB1M  tu,(wpun tu sbnarnye duit rakyat)..and simpati jgak ,dengar2nya Konsert Psy 2juta tu memalukan ..hoho.. Tapi pape pun dpt RM 250,tp tggl RM100 je lg,nnti nk bli komik lagiii  :Dhttp://www.smileycodes.info

Kak Rozita beranak lagi,dpt 4 ekor ank yg comell..anak dy yg 2 ekor tu dah besar and aktif tapi manja..sukewsukewsukew :3 Cik Fuku plak,makin hari makin kurus :/..tapi ank2 dy da besar,bising btol slalu je mntak mkann..haishhh..tapi still syang semua kucing tanpa mngira saiz,warna dan bentuk hoho

ape lg yee,haa,tdi pergi rumah cik asma dan cik aisyah,da lme giler x snggah sana semenjak mnjdi warga selangoq -.-..and aq bawak kereta :3,part yg x bestnya aq kna hon sbb main bawak je ,(-.-k fine salah aq).and aq lalu dpan masjid tyme org dah siap smbhyang jumaat..mmg sesak ah..nyesal gile kot lalu situ..aq dah la baru lg,bt nye kreta mati tgh jalan camne?.tp alhamdulillah xde pape,x langgar bontot kereta org skurang2nya -.-..tgh hari tadi mkn kat umah aisyah,mkn sup lembu kot..sedap la jgak..(aq perasan pipi aq makin gemuk sekarang-.-)



Test 1 hari tu dah abis..Alhamdulillah result aq xde yg fail,tap Math,mkah aq sikit je lg nk faill..oh god why?sbb aq x stdy kot..hoho pape pun,sblum blik klantan hritu,aq ckp kat ayh aq ,math bnyk yg aq x fham,so ayah aq ckp,blik nnti tnye lah dy..sampai hrini aq x tnye2,heheh..sntuh buku pun takk..mmg lah kan..smpai ayh aq yg tnya,mane soalan?hihi mlm nnti kot ,esok ke..
http://www.smileycodes.info
tu je kott... n klik sini 
http://www.smileycodes.info
Asslamualaikum wbt...



Comments

Popular posts from this blog

Loan Words

realization

A weird dream