Posts

Showing posts from December 27, 2012

Sharing is Caring ..

Credit for : http://cokelatitumanis.blogspot.com/

Assalamualaikum w.b.t ^^

\Bismillahhirrahmanirrahim/ Semua orang minat dengar lagu kan? Bagi Ziera, Ziera tak boleh hidup tanpa lagu. Tengah study pun kena dengar lagu, tengah landing-landing atas katil pun dengar lagu otw nak sampai kuliah pun kena dengar lagu. For me, Ziera minat semua jenis lagu. Asalkan lagu tu dapat hilangkan stress/kepenatan. Tapi berhati-hati..

Dalam banyak-anyak lagu yang kita dengar tu kita kena juga amati dan faham maksudnya. Most of us dengar lagu mesti akan menyanyi sekali kan? Dan ada juga yang tak kan? Bagi Ziera, I tends to sing a long with the song I like. Dan kadang-kadang kita tak pernah terlintas apa maksud lirik yang terkandung. Lebih-lebih lagi lagu dalam bahasa lain selain bahasa Melayu.

Tapi sayaaaaaangnya, dalam dunia ni manusia ada pelbagai jenis perangai dan songeh. Ada je yang nak sebarkan agama mereka, nak murtadkan penganut agama lain. Tapi mungkin juga kan mereka (penganut agama lain) just nak…

kepala pusing:proving trigo -.-

Image
Assalamualaikum wbt...

dah lame x update blog ni...tadaaa! dah tuka blogskin lagiii..-.- yg haritu dah tukar,demi mneruskan hidup yg baru :D (k,xder kaitan ._.)..hmm,bnyak bnda yg blaku,nanti lah aq cerita satu2,tapi bukan sekarang kot.sbb xder mood .n bkaitan dgn novel pndek aq tu,aq x smbung2 lg,sbb x der idea n xde intro nk smbung part 6..hewhew 

and for today,aq nk cerita sal proving trigoo..hoho ilmiah -.-
aq just nak share2 jer,aq sndri pun masih merangkak2 dlm trigo nih..nasib baik ayah aq cg math >.<
sbnarnya,aq agak suka soalan2 proving2 nih..sbb jwapan mmg dah ade situ..juz nk tnjuk jlan kje,kan?kan? :D
tp,smlam ....otak aq buntu giler,rase nk meletup,frust -.-
aq xleh nk prove pum,T.T

so,aq abik kesempatan untuk tuka blogskin ,haih. -.-(tp,xpelah skrg cuti midsem,klu aq duk kat palam,mmg x sempat nk tuka blogskin bagai)

so,pagi tadi,aq tak tido :D.hebakkk kan?
and aq selsaikan 4 soalan proving dgn bntuan ayah aq dgn pakcik google..*Thanks :*
aq nk taip satu2 pum,ase m…