Posts

Showing posts from February 17, 2013

here we come again

Assalamualaikum wbt..

pagi tadi dah smpai kat palam,seriously x suke naik bas (xde sape yg suka pun -..-)smlm,3 kali kot t'hantuk kat cermin ,skitt gile kot,..tp yg klakarnya driver bas tu pg bukak karaoke ,bsing gila kot tv tu nyanyi sorang2,di saat semua orang tengah tidur..cehh tapi pape pon okay la jgak sbb 2/3 drpd lagu tu okeyy..kcuali la satu band khalifah kot,klu x silap..nama bukan main lagi,tapi lagu,x ssuai lngsung dgn nama band ..dgn memekaknya,..seriously still x leh trima =..=

pagi tadi lpas smpai,aq sorang je yg ade kat rumah..so,kmas2 blik,unpack brg2 n bsedia ngn laptop kt katil,tp broadband lak xde line,so ttido la dgn laptop d tepi..bgun2 tgok roomate dah adr kt sblah,tgh tdor ..lpas tu bngun,mandi makan solat and skrg aq tngh mnnaip ,huhu...

asenya,dah kna brusaha untuk truskan blik sem ni..smpai sini je lah..nk siapkan lab report bio dgn chem plak,mlm nnti lab partner nk dtg blik,tp report x siap lg..haish

till then,salam :)