Posts

Showing posts from January 27, 2013

study la study -.-

Image
Assalamualaikum wbt..
dah lame gile kan,x update ape2 status..ea ke? sy pun lupa..tp x kesah laa,x penting puun.hari ni 27 Januari..lg 4 hari kot nk msuk bulan Februari..xsabar :3 nk cuti CNY,heheh wpun berbangsa mMelayu .nk cuti jugak >.<

dah hampir 2 bulan sy menjalani sem2 sbgai pelajar asasi uitm puncak alam..whahha skemaaanya..so tggal lg 2 bulan untuk dicompletekan..sem lpas xdpt pun 4 rata 
 tp da bsyukur kott..tggu sem2 je..tapi tapi tapi memandangkan mood yang diseru-seru x sampai lagi,masih agak lambat untuk sy study hard smpai x ingt nk bkak fb,blog dsb

citacita nk ambik medic,tapi klu blajar mcm ni entahbolehketidak-..- takpelah,kita relaks la kejap kankan?bile lagi..huhu
skrg sy addict kot dgn cter setiahujungnyawa xD,bezkot..Ammar Asyraf comel,huhusweet plak tu,tapi tyme eps 11,12 kejam nk mampus kot..tapi dalam hati tyme tgk cter tu,terfikir knapa la mak aq x cari jodoh untuk aq skrg..hhaha  blik2 cny ni kna kahwin ke whahah

gatal gile kott.hahah..okayyy ape khwi…