study la study -.-

Assalamualaikum wbt..
dah lame gile kan,x update ape2 status..ea ke? sy pun lupa..tp x kesah laa,x penting puun.hari ni 27 Januari..lg 4 hari kot nk msuk bulan Februari..xsabar :3 nk cuti CNY,heheh wpun berbangsa mMelayu .nk cuti jugak >.<

dah hampir 2 bulan sy menjalani sem2 sbgai pelajar asasi uitm puncak alam..whahha skemaaanya..so tggal lg 2 bulan untuk dicompletekan..sem lpas xdpt pun 4 rata http://www.smileycodes.info
 tp da bsyukur kott..tggu sem2 je..tapi tapi tapi memandangkan mood yang diseru-seru x sampai lagi,masih agak lambat untuk sy study hard smpai x ingt nk bkak fb,blog dsb

citacita nk ambik medic,tapi klu blajar mcm ni entahbolehketidak-..- takpelah,kita relaks la kejap kankan?bile lagi..huhu
skrg sy addict kot dgn cter setiahujungnyawa xD,bezkot..Ammar Asyraf comel,huhusweet plak tu,tapi tyme eps 11,12 kejam nk mampus kot..tapi dalam hati tyme tgk cter tu,terfikir knapa la mak aq x cari jodoh untuk aq skrg..hhaha  blik2 cny ni kna kahwin ke http://www.smileycodes.info whahah

gatal gile kott.hahah..okayyy ape khwin awl..cam best je..:3 http://www.smileycodes.info erk,asasi pun x abis lg ,da fikir smpai khwin =.='
hish,tuu la.tgh2 study pon mudah sgt distracted..tuptup mngelamun sampai Paris,hahha Korea pon boleyy..

tu je kot sy nk membebel,apeape pun Gudluck in your life n ni petikan yg sy suka dalam SetiaHujungNyawa

"Tiada insan suci yang tiada masa lampau,dan tiada insan berdosa yang tiada masa depan" :)

Comments

Nur Hidayah said…
salam..
jemput singgah~
anda ditag :

http://gilapotato.blogspot.com/2013/01/fivers-hijabis-giveaway-ii.html

Popular posts from this blog

Loan Words

realization