sayang kamu :)

Assalamualaikum...

tibe2 terasa nk update blog mlm ni, mungkin sebab kegagalan mnjawab exam math dgn baik tadi :|
hmm,tp nk bt camne...sy da usaha so yg tnggal hanyalah tawakkal ,kan ? :D

sbenarnye xde bnde nk bleter kat sni..
tapi rasa cam nk buat post untuk kak sy je  <3 br="br"> -------------------------------------------------------------------
Nur Asma Bt Razali, BEST SISTER EVER mmuahhh :*

http://www.smileycodes.info

sy slalu ckap kt dy "kakma lah satu2 nya kakak hop aq sayee" :D

pastu dy akan jawab,"doh aq sore jah kak mu =='"
http://www.smileycodes.info
hahahah..omey lahh kakmaa <3 b="b">



klu mlm2 msti slalu bbual ngn dy klu ade kat rumah..pastu abah pun ktuk pintu ..sruh tdo hahah
**senyap kjap**
lpas tu bsing balikk xD
.kdg2,kul 3 pagi x tdo lgi..n senyap2 pg dapur ngan dy..makan2 n masak..hahah
http://www.smileycodes.info




dy jugak slalu bli baju ntuk sy,blik2 je dpt baju baru..dan hmpir sume bju dy saya kebasss..hahah
terima kasih ye sayanggggg ~http://www.smileycodes.info





dgn kak ma jugak la sy boley gurau2 bnda yg x msuk akal,hahah
sbb dy faham sy ..
~Eshan,loud and proper
blubllalaabablalalaal
~2 combo meal bucket please..
~awas ,babi hutan mnyerang..
http://www.smileycodes.info


korang xkan pham punya,bnda yg x klakar pon kami gelak smpai x kluar suara..haha cam bongok jee*

tapi tyme dy marahhh!!http://www.smileycodes.info
errr.errr takootttt.tp biasenya dy akan marah sbb satu sbb je iaitu bile sy kotorkan bilik n tak kemas2..
hahahah
sori la,sy mmg pmalas skitt,kak ma..

kak maa jgak pandai masak..sume mkanan yg dy masak sgt shedappp :D
sukee sngt :)http://www.smileycodes.info





ahhaha..ade lagii,tapi da malas nk taip..

so here, Kak mAaaaa .i love yo so much   :*



Comments

Popular posts from this blog

Loan Words

realization